SAAB

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Saab reservedele, der holder din bil på sporet

Saab har gennem sin lange historie altid produceret og leveret lækre bilmodeller. Det er en bilproducent, der altid er gået sin egen vej med deres komfortable familiebiler og deres lækre sedans, der alle præsterer på en helt særlig svensk måde.

Selvom Saab i dag er ude af drift, så er det er det stadig muligt at finde Saab reservedele. Her hos Refako sælger vi Saab reservedele af høj kvalitet, og som passer til lige netop din Saab, således den bliver på sit rette spor.

En historie om en flyfabrikant, der begyndte at producere biler

Saab har sin oprindelse helt tilbage i 1937 i Trollhättan, Sverige, og blev faktisk født som en flyfabrikant, der skulle levere fly til det svenske luftvåben, da truslen om en ny verdenskrig stod for døren. Virksomhedens fulde navn var Svenska Aeroplan Aktiebolaget, hvilket gav producenten forkortelsen Saab.

Ved enden af Anden Verdenskrig var der dog ikke det store marked for fly længere - og derfor måtte Saab skifte strategi. Et nyt marked kræver et nyt produkt, og da behovet for sikker transport var stigende, hvorfor Saab i 1944 lancerede deres første bil.

Saab udviklede under tiden en masse velbyggede bilmodeller, der, ved ordentlig vedligeholdelse, kan holde i mange, mange år. Desuden er det i dag en billig bil at erhverve sig, fordi der er mange, der ikke kender til Saabs robusthed og mange gode funktioner.

Refako sælger kun kvalitetsdele til din Saab

Saab er derfor velbyggede biler, der - trods det faktum, at selve bilproducenten er ude af drift - stadig eksistere som et fremragende køretøj den dag i dag.

Hvis du er indehaver af en Saab, er du helt sikkert allerede klar over dette. Samtidig kan det være, at du har svært ved at gennemskue, hvor du skal finde din reservedele til din Saab henne. Hvis det er tilfældet, så er du havnet det helt rigtige sted.

Refako tilbyder nemlig et bredt sortiment af billige Saab reservedele, der alle er af høj kvalitet. Det er vigtigt, hvis du har en Saab, at den vedligeholdes med de rigtige reservedele, så dens svenske elegance holdes i live på vejene mange år endnu.

Vi sælger alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele, så du har rig mulighed for at finde lige netop de dele, som du står og mangler. Det er uanset, om du står og mangler en bremseklods til din Saab 9-3 eller Saab 9-5, et nyt luftfilter til din Saab 900, et oliefilter til din Saab 9000 eller forskellige elektriske komponenter til din Saab 96.

Er du i tvivl om noget? Så er du altid velkommen til at ringe ind til os. Vi står klar til at hjælpe med vores mange års erfaring og viden, så vi kan sikre os, at dit Saab forbliver unik.