SEAT

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Seat reservedele

SEAT er et både velrespekteret og populært bilmærke - og det er det med god grund. Med sine mange års erfaring i branchen, kan SEAT tilbyde både alsidige, pålidelige køretøjer, der alle har et lækkert design og en sikkerhed, der er i top.

Her hos Refako ønsker vi at hjælpe dig med at holde din SEAT i topform, så den kan bevare sin fantastiske køreevne i mange, mange år - og det gør vi ved at sælge SEAT reservedele af høj kvalitet til en god pris.

En spansk bilproducent med en lang historie bag sig

SEAT blev grundlagt tilbage i maj 1950 af INI, Instituto Nacional de Industria, et statsejet industrielt holdingselskab. Målet med SEAT var at få etableret et spansk masseproducerende bilmarked og skulle oprindeligt havde været en privat virksomhed.

Da Spanien var ramt af både borgerkrig og Anden Verdenskrig blev dette dog et langsommeligt projekt. Med en alliance i Fiat kunne SEAT lancere deres første bil i 1957, men fordi SEAT manglede teknisk ekspertise, blev deres første modeller designet om til Fiat-modeller. Det var derfor først i 1963, at SEAT kunne præsentere deres egen selvudviklet model - og det var denne model, der blev en game changer for bilproducenten.

Et bredt sortiment af billige SEAT reservedel

I dag bruger SEAT deres mange års erfaring til at udvikle og producere innovative køretøjer, der er både alsidige og pålidelige i deres køreevne og design. Vi ønsker, her hos Refako, at leve op til SEATs høje standarder, samtidig med, at vi gerne vil gøre det overkommeligt for dig, at passe på din SEAT.

Derfor sælger vi billige SEAT reservedele, der er af højeste kvalitet. Vi tilbyder alt fra bremsedele, motordele, servicedele til karosseridele. Så, hvis du står og mangler et nyt olie- eller luftfilter til din SEAT Ibiza, eller hvis din SEAT Altea trænger til at få udskiftet sit håndbremsekabel, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig.

Det kan også være, at din SEAT Leon trænger til et nyt anhængertræk/-stiksæt, eller din SEAT Mii skal have udskiftet sine viskerblade. Uanset, hvad du står og mangler, kan du med næsten garanti finde det her i vores brede sortiment af kvalitetsdele til SEAT.

Skulle du få brug for råd og vejledning, er du også altid mere end velkommen til at kigge ind i en af vores fysiske butikker eller kontakte os på telefon. Vi står klar, med vores mange års erfaring og solide faglige viden, til at hjælpe dig, så vi kan sikre os, at din SEAT bibeholder sin pålidelige køreevne.