SMART

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Smart reservedele

Smart er allermest kendt for sin størrelse. Det karakteristiske ved denne bil, er nemlig, at den er lille i længden, hvorfor den er utrolig nem at parkere ethvert som helst sted inde i byerne. Det er en praktisk og brændstofeffektiv bil, som leverer en både god og pålidelig køreevne.

Er du indehaver af en sådan smart, lille bil, og ønsker du at passe godt på den? Så kan du her hos Refako finde Smart reservedele i høj kvalitet, der sørger for, at din Smart forbliver smart - også i sin køreevne.

Historien bag Smart - fra drømme til virkelighed

Smart har en meget interessant historie bag sig, trods at det er et forholdsvis ungt mærke i branchen. Det var skaberen af Swatch, der fik idéen til en ny bil, hvori han ønskede samme personalisering som i Swatch-urene. Den administrerende direktør, Nicolas Hayek, mente nemlig, at bilindustrien havde glemt de kunder, der drømte om en lille, stilfuld bybil.

Hayek ønskede dog ikke at konkurrere med resten af bilindustrien, så i stedet for at starte sin egen producent af biler, henvendte han sig til Volkswagen - og de indgik et samarbejde, der desværre kun varede til 1933. Hayek derfor på jagt efter nye partnere og endte med at indgå en uformel aftale med Daimler-Benz AG, der i dag er kendt som Mercedes-Benz.

Denne aftale blev annonceret i 1994, hvorefter den første Smart-bil blev lanceret i oktober 1998. I 2006 begyndte Smart også at producere elbiler - og i dag er de at finde i mere en 46 lande verden over.

Billige kvalitetsdele, der passer til din Smart-model

Hos Refako finder du billige Smart reservedele af høj kvalitet, således du kan passe godt på din Smart - og holde den kørende i mange, mange år frem. Vi har alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele, så du kan med næsten garanti finde de kvalitetsdele, du står og mangler, lige her.

Står du for eksempel og mangler en ny bremseskive til din Smart Fortwo, skal have en ny forrude til din Smart Forfour, eller trænger din Smart Roadster til at få skiftet sit luftfilter, kan du nemt og trygt gå på jagt efter det her.

Får du brug for råd og vejledning, eller har du spørgsmål, kan du altid komme ind i en af vores fysiske butikker eller give os et kald på tlf. 66 12 55 75. Vi står klar til at hjælpe med vores mange års erfaring og vores solide faglige viden.