SUBARU

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Subaru reservedele, der sørger for at holde din bil køreklar

Subaru er en bil, der er solidt bygget, og som er skabt til at blive - hvis man altså passer godt på den. Det vil vi, her hos Refako, gerne hjælpe dig med ved at sælge Subaru reservedele af høj kvalitet og til en yderst overkommelig pris.

En bilproducent af de seks lysende enheder

Subaru stammer fra det japanske stjernebillede “Pleiades”, hvori stjernerne skal repræsentere ‘de seks lysende enheder’, der er de fem selskaber, der sammen danner den største af stjernerne, nemlig Fuji Heavy Industries (FHI).

Subaru blev oprindeligt produceret under FHI, hvis historie går helt tilbage til grundlæggelsen af ​​Nakajima Aircraft Co. i 1917, der dengang var den største flyproducent i Asien. Efter en del reorganisering og en fusion blev FHI til, og her brugte man den viden, man havde fra produktionen af fly til at producere biler. I 1954 kunne Subaru derfor præsentere deres første bil.

I dag er Subarus globale slogan “Confidence in motion”, hvortil Subaru ønsker - med deres teknologisk opfindsomhed og ingeniørmæssig ekspertise - at gøre det muligt for alle at have selvtillid og ro i sindet til at køre, hvor som helst, når som helst.

Kør selvsikkert med billige Subaru reservedele fra Refako

Det er en vision, vi gerne vil hjælpe med her hos Refako. Derfor sælger vi billige Subaru reservedele af allerhøjeste kvalitet, så du nemt og trygt kan sørge for, at din Subaru altid er køreklar.

Vi sælger alt fra bremsedele, servicedele, motordele til karosseridele, så du kan med næsten sikkerhed finde de Subaru reservedele, der passer til netop din model. Det er, hvad end du har en Subaru Forester, der trænger til at få skiftet bremseskive, eller du gerne vil have et nyt blinkrelæ til din Subaru Impreza.

Det kan også være, at din Subaru Legacy skal have skiftet olie- og/eller luftfilter, eller du skal bruge en ny fjederbolt til din Subaru Libero. Om det er det ene eller det andet, du står og mangler, så gå på jagt i vores brede sortiment af kvalitetsdele til Subaru.

Er du i tvivl og har brug for råd og vejledning, så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker eller give os et kald. Vi står altid klar, med vores faglige ekspertise og mange års erfaring, til at hjælpe dig, så du fortsat kan køre selvsikkert, hvor som helst, når som helst.