SUNBEAM

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

Forlæng levetiden på din Sunbeam

Sunbeam har en lang og fantastisk historie bag sig, som er drevet af en mand med store ambitioner. I dag klassificeres bilen som en veteranbil, der er elsket af mange. For at passe på din klassiske bil, er det yderst vigtigt at anvende reservedele af høj kvalitet. Derfor finder du her et udvalg af Sunbeam reservedele, som du kan bestille hjem fra webshoppen.

Fra cykelvirksomhed til luksus sportsbiler

Sunbeam blev grundlagt af John Marston, der i den unge alder af 15 år kom i lære ved en stål- og tinvirksomhed. Dette blev starten på et langt og spændende eventyr for en ambitiøs ung mand, som i 1877 begyndte at producere cykler. Cyklerne fik navnet Sunbeam, som i øvrigt var på opfordring af Marstons hustru.

Thomas Crueton kom i lære i virksomheden, og i slutningen af 1800-tallet eksperimenterede de to herre med at udvikle en prototype på en bil. 1901 blev årstallet, hvor den første Sunbeam bil så dagens lys.

I årenes løb blev der både produceret luksuriøse biler, sports- og racerbiler. Helt præcist blev der fra 1899 til 1934 produceret i alt 32.459 biler, hvoraf Sunbeam Motor Companys stod for 80% af produktionen. Firmaet blev i 1935 opkøbt af Rootes-koncernen, som blandt andet stod bag Sunbeam-Talbot. Sunbeam stoppede produktionen af biler i 1976, og efterlader den dag i dag et utal af charmerede veteranbiler, som fra tid til anden pryder de danske veje i sommerhalvåret og ved veterantræf.

Sunbeam har med god grund sat sit præg på bilhistorien, og det kan vi den dag i dag takke Marston og Crueton for.

Vi ønsker at passe godt på din Sunbeam med de rigtige reservedele

Vi er fascinerede over Sunbeams historie, og derfor ønsker vi i høj grad at ære og passe på de veteranmodeller, som stadig kører på vejene. Hos Refako kan vi tilbyde reservedele til din Sunbeam Alpine cabriolet. Hvis din bil trænger til et nyt batteri, har vi et mindre udvalg af elektriske komponenter til Alpine modellen.

Du finder vores billige Sunbeam reservedele ved at indtaste nummerpladen i søgefeltet. Så får du efterfølgende vist en liste over reservedele, som matcher bilmodellen. Det kan ikke være nemmere!

Hvis du får brug for råd eller anden vejledning undervejs, kan du altid kontakte vores kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring fra bilbranchen. Med den rette vejledning er du sikret de rette autodele, som får din Sunbeam til at glide videre på landevejen og skabe glæde blandt andre forbipasserende.