TESLA

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Tesla reservedele

Tesla har været banebrydende på elbilmarkedet i årevis - og har med deres innovative løsninger været med til ændre landskabet for eldrevne køretøjer - og disse elektriske biler er både gode for miljøet, for pengepungen, og så performer de uovertruffent i deres køreevne.

Hos Refako finder du Tesla reservedele, der er lige så uovertrufne i deres kvalitet som Tesla er i deres køreevne - og så er de ligeledes til en lige så overkommelig pris. Du kan derfor nemt og trygt gå jagt efter dine Tesla reservedele lige her.

De første til at udbyde en fuldt ud elektrisk sportsvogn

Tesla Motors er et amerikansk bilfirma, der efter deres produktion af Tesla Roadster i 2008, hurtigt fik ryg for at være den første bilproducent, som udbød en fuldt ud elektrisk sportsvogn.

Tesla blev grundlagt i 2003 og er opkaldt efter Nikola Tesla, der var fysiker og elektroingeniør. Missionen med Tesla var at vise, at elbiler var bedre end benzinbiler - og det gjorde de blandt andet ved at udvikle den første elektriske sportsvogn, hvis ydeevne var sammenlignelig med mange benzindrevne sportsvogne.

Efterfølgende har Tesla producerede nye modeller, der alle er blevet hyldet for deres ydeevne og design. I dag arbejder Tesla også på at gøre deres køretøjer endnu mere overkommelige og tilgængelige for flere og flere mennesker, således de kan bidrage til en fremskyndelse af fuldt ud grøn transport og -energiproduktion.

Find billige kvalitetsdele til din Tesla lige her

Her hos Refako finder du billige Tesla reservedele, som alle er af høj kvalitet. Så, står du for eksempel og mangler Tesla Model 3 reservedele eller Tesla Model S reservedele, således du kan sørge for, at din Tesla bevarer sin fantastiske køreevne, kan du nemt og trygt finde det lige her. Det er, hvad end du mangler et nye bremseklodser eller skal have skiftet din forrude.

Vi har alt fra motordele, servicedele, bremsedele til karosseridele, så du vil med næsten garanti kunne finde de reservedele til Tesla, som du står og mangler.

Får du hertil brug for hjælp til at finde for eksempel specifikke Tesla Model X reservedele eller andet, kan du altid komme ind i en af vores fysiske butikker eller give os et kald på tlf. 66 12 55 75. Vi står klar - med vores mange års erfaring og solide faglige baggrund - til at hjælpe og guide dig, således vi sammen kan sørge for, at din Tesla fortsat kan performe uovertruffent.