TRIUMPH

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Triumph reservedele

I dag er Triumph kendt som en vidunderlig, næsten stereotypisk, robust sportsvogn - og der findes mange forskellige, men gode, grunde til, at man har erhvervet sig en klassisk Triumph-bil.

Hvad end din Triumph er ren fornøjelse eller er en del af en seriøs hobby, så vil den kræve vedligeholdelse. Vi vil gerne hjælpe dig med at holde din Triumph kørerne, og derfor tilbyder Refako nye og brugte Triumph reservedele i høj kvalitet til en overkommelig pris.

Reservedele til den triumferende, klassiske sportsvogn

Triumph er en britisk bilproducent, hvis oprindelse kan spores tilbage til 1886. Firmaet blev grundlagt i Coventry af den tyske iværksætter Siegfried Bettman, der fandt på navnet ‘Triumph’, fordi det var et velkendt ord for næsten alle.

I 1923 blev den første Triumph-bil præsenteret - og i årene efter fik Triumph, med deres kraftfulde motorer, skabt sig en godt navn. De havde dog, trods deres succes, en heftig gæld, hvorfor firmaet gik konkurs i 1939 og blev opkøbt af et større selskab - og det var blandt herunder, at den populære TR-serie blev skabt.

Hvis du er den heldige ejer af en af Triumphs klassiske sportsvogne, ved du, hvor vigtigt det er, at du passer godt på den med de helt rigtige Triumph reservedele, så du fortsat kan tage den med til veteranstævner, vise den frem på udstillinger eller bare nyde den, når du triller rundt på de danske veje.

En bredt udvalg af reservedele til Triumph

Mulighederne er nærmest uendelige, når man har en Triumph - og vi ønsker, her hos Refako, at vedholde alle disse muligheder. Derfor sælger vi billige Triumph reservedele, der er af høj kvalitet, så du nemt og trygt kan finde de dele, du står og mangler.

Vi har alt fra motordele, bremsedele, servicedele til karosseridele. Så, står du og mangler Triumph Spitfire reservedele eller Triumph Herald reservedele, en ny udstødning til Triumph så kan du med sikkerhed finde det her. Det kan også være, at du mangler et nyt oliefilter til din Triumph TR6 eller en ny kilerem til din Triumph Dolomite.

Om det er et nye elektriske komponenter eller hjuldele, du står og mangler, så kan du nemt og hurtigt finde ud af, om det er noget vi har. Du finder reservedele til Triumph, der passer til din model, ved at indtaste din nummerplade i søgefeltet.

Hvis du er tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker eller give os et kald. Vi står klar med vores solide faglige viden og mange års erfaring til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige Triumph reservedele. Vi vil nyder nemlig lige så meget synet af en klassisk Triumph på vejene, som du gør at køre den.