VW UP!

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her

VW UP reservedele

Forlæng levetiden på din VW UP med originale reservedele fra Refako Autodele. Ind imellem er det nødvendigt at udskifte defekte dele med nye, og her kan vi være behjælpelige. Her på siden finder du udelukkende reservedele til din VW UP, og det eneste du skal gøre, er at fremsøge de ønskede dele i nummerpladesøgeren.

Her finder du alt til din VW UP

Driller gearkassen, er forruden beskadiget eller mangler du blot ny motorolie? Uanset hvad du søger til den populære VW UP, er du garanteret et bredt udvalg af autodele i top kvalitet, hvad enten det er karosseridele, støddæmpere, hjullejesæt eller dele til kølesystemet. Vi har alt til de forskellige årgange, og skulle det ske, at du ikke finder det, du leder efter, gør vi alt for at skaffe det hjem.

Mangler du andre VW reservedele, finder du en hel kategori dedikeret til det verdensomspændte, tyske bilmærke.

Fremsøg nemt dine nye autodele

Når du køber VW up reservedele hos Refako, er du altid garanteret originale autodele, som lever op til vores strenge krav og høje forudsætninger omkring kvalitet. Er du i tvivl om, hvilke VW UP reservedele der er kompatible med din bil? Så indtast blot din bils nummerplade i nummerpladesøgeren, hvorefter du får præsenteret en liste over matchende autodele - nemmere bliver det ikke.

Hurtig levering af reservedele til VW UP

Du kan vælge at bestille dine nye VW UP reservedele hjem via webshoppen eller komme forbi en af vores afdelinger. Bestiller du fra webshoppen, sender vi pakken samme dag, såfremt du bestiller inden kl. 17 på hverdage. Du har pakken hjemme inden for få hverdage, og kan herefter påbegynde monteringen af dine nye autodele.

Vælger du i stedet at bestille via click & collect, pakker vi dine autodele, så de er klar til afhentning efter blot 30 minutter - såfremt alle dele er på lager.