Bremsekaliber

Hvis du oplever, at dine bremser ikke slipper, når du slipper bremsepedalen og bremserne siger en lyd, som om der er friktion mellem to stykker jern?

Så er det måske fordi, at du trænger til at udskifte bilens bremsekaliber. På refako.dk finder du over 200.000 varenumre fordelt på bilmærke og model, og vi har helt sikkert en bremsekaliber til bag og foran, som passer til lige netop din bils bremsesystem.

Indtast blot bilens nummerplade i nummerpladesøgeren, hvorefter du får vist en oversigt over bremsekalibre og andre reservedele, som passer din bil.

Bremsekaliber

2125157

Bremsekaliber

2125175

Bremsekaliber

2125176

Bremsekaliber

2130188

Bremsekaliber

2132143

Bremsekaliber

213527

Bremsekaliber

213528

Bremsekaliber

2136229

Bremsekaliber

2119118

Bremsekaliber

2125145

Bremsekaliber

2125146

Bremsekaliber

2125158

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Bremsekaliber pris

Du finder prisen på vores bremsekaliber reservedele her på siden ved at søge med din nummerplade.
Med mere end 40 år i branchen har vi forhandlet os frem til skarpe priser ved vores forhandlernetværk, som også leverer autoreservedele til bilfabrikkerne.

Vi aftager store mængder, og det vender vi til din fordel ved at tilbyde attraktive priser på blandt andet bremserør, tromlebremser, håndbremser og abs.

Shop online på refako.dk eller mød vores servicemindede personale i din lokale Refako butik. Du finder din Refako forhandler her.

Bremsekaliber - hvor kvalitet er i højsæde

For os er kvalitet et altoverskyggende element og en forudsætning for sikkerhed under kørsel og kundetilfredshed. Når du udskifter de gamle bremsekalibre med nye, er det altafgørende, at du efterfølgende er tilfreds med dit køb. Svigter produktet af en eller anden årsag, vil det have indflydelse på din tilfredshed, og derfor forhandler vi kun autoreservedele, som vi kan stå 100% inde for.

Kompetent rådgivning

Kan du godt lide at spare penge på værkstedsregningen ved selv at udskifte bremsekaliber eller bremsevæske? Så er du godt hjulpet på vej, når du vælger at købe dine reservedele hos os. Vi kender de fleste bilmærker og modeller lige fra Hyundai til Volkswagen, og vejleder dig gerne i forhold til montering og køb af de rette reservedele.

Du er velkommen til at ringe eller kigge forbi en af vores fysiske butikker, som er repræsenteret rundt om i landet.

Mere end bare autoreservedele

Vi har gennem mange år solgt reservedele til erhvervsdrivende, hvilket må anses som et kvalitetsstempel for vores høje kvalitet og ekspertise. Er du indehaver af busser eller lastbiler, slår du blot nummerpladen op i nummerpladesøgeren, hvorefter systemet hurtigt finder frem til de rette reservedele, som passer til den givne model - nemt og enkelt.

Hvis du har en trailer eller campingvogn, finder du ligeledes dine reservedele på refako.dk.

Spar tid og handl dine reservedele ét sted.