Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til
Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Bremserør til gode priser

Har du brug for et nye bremserør, så kan Refako tilbyde dig netop dette. Ved at indtaste dit nummerpladenummer i søgefeltet ovenfor, vil du få de produkter vist, der passer til netop din bil.

Et rør i god kvalitet giver en bedre bremsevne og bedre beskyttelse mod skader og korrosion.

Stål og kobber rør

Er du vant til en svampet fornemmelse, når du bruger bremsepedalen? Bremser skal fungere perfekt, også i gamle biler. Det kan derfor være en god ide, at udskifte dine standard rør til en pænere og bedre stål eller kobber version. Et rør i stål kan f.eks. ikke udvide, når det bliver udsat for tryk under en bremsning.

Det betyder, at al kraft mere direkte bliver overført til resten af bremsesystemet. Dette fører til en væsentligt forbedret bremsning – altså ingen tab af bremseevne og kortere bremselængde. Når du får stål eller kobber rør, så forsvinder den svampede fornemmelse.

Er dine bremser i stykker?

Hvis du er heldig, finder du ud af, at du har en bremse, der skal udskiftes, før den begynder at lække. Selv om de fleste biler har et dobbelt kredsløb bremsesystem, er det stadig yderst farligt, når en del af et system fejler. Eftersom bremserør og slanger især sidder under bilen, er det normalt værkstedet, der finder ud af, at en bremse er i dårlig form.

Du vil ofte opdage en lækage, hvis at bilen bremser langsommere end normalt, eller hvis pedalen slet ikke reagerer. Opdager du nogen form for ændring i dit bremsesystem, så er det værd, at få det tjekket med det samme.

Udskiftning og udkravning af bremserør

Bremserør skal i de fleste tilfælde udskiftes, fordi de er blevet meget dårlige på grund af korrosion. Dette ses oftest ved ældre biler. Når de er udskiftet, er det nødvendigt, også at skifte bremsevæsken.

Når du skal udskifte, eller udkrave dine rør er det praktisk med specielt bremserør værktøj, som et bremserør kraveværktøj. Dette vil gøre dit arbejde væsentligt nemmere.

Bremserør omløber /nipler

Hos Refako har vi også omløber/ nippel til dig i forskellige størrelser, således du nemt kan finde dem, der passer til dit rør. Med det føromtalte kraveværktøj kan du nemt bruge omløberne, som overgang til kobber eller stålrør.

Kan omløberen på dit gamle rør ikke løsnes, så kan du klippe røret af inde ved omløberen. Herefter kan den skrues af på den tilstødende slange.


Populære reservedele i denne kategori

Bremserør
Bremserør
Fra bremseslange til forhjul
Længde: 10 cm
Omløber 1: Udv. Gevind: M10x1
Omløber 2: Udv. Gevind: M10x1
 
dkk 83,75
SE MERE


Se alle varer i denne kategori >>