Log ind Søg vare Person/varevogne Camping/trailer El og lygter Diverse Lastbiler Busser Anhænger

Find Bremseskiver til din bil

Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Bremseskiver

Står du og mangler nye bremseskiver? Så har Refako et godt udvalg af kvalitets-skivebremser til en skarp pris. På vores webside kan du søge blandt mere end 200.000 varenumre. Vi har derfor med stor sandsynlighed den bremseskive, som præcis passer til netop DIN bil. Tast din bils registreringsnummer ind i nummerpladefeltet øverst på hjemmesiden og vores system fremsøger alle de dele, som passer til netop din bil.

Bremseskiver sørger for vores sikkerhed

Vi må ikke gå på kompromis med sikkerheden og derfor er det vigtigt at få skiftet bremsedele, når de bliver slidt. Hos Refako forhandler vi kun bremse skiver af den bedste kvalitet, og dermed kan du altid være sikker på, at de lever op til de gældende lovkrav på området. Samtidig lægger vi vægt på en attraktiv pris, så alle har mulighed for at være kørende. Der er derfor rigtig gode grunde til at handle autoreservedele hos os.

Brug for assistance

Er du usikker på, om du har fundet den rette reservedel til din bil, sidder vores team af eksperter klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at skrive til os på kundeservice@refako.dk eller tage kontakt til din lokale Refako-forretning, hvor vores medarbejdere altid giver sig tid til at give den bedst mulige rådgivning. Du finder en Refako-butik nær dig på vores hjemmeside.

Bremseskiver til skarpe priser

Vi er gode til at forhandle varer hjem til vores webshop til fordelagtige priser, som selvfølgelig kommer dig til gavn. På den måde kan du altid gøre en god handel på refako.dk – og husk, webshoppen har åbent hele døgnet, så du i ro og mag kan finde de reservedele, som passer til din bil uden at skulle skynde dig hjem fra job, for at nå i butikken, inden den lukker.

Hurtig levering af din reservedel

Står du akut og skal bruge en bremseskive eller anden reservedel til din bil, er du godt hjulpet på vej, når du handler i shoppen. Varerne sender vi gerne til din privatadresse, men du er også velkommen til at hente dem i en af vores 14 landsdækkende butikker. Henter du i en af vores butikker, sparer du fragtomkostningerne, uanset varens beløb eller størrelse.


Se alle varer i denne kategori >>