Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til
Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Katalysator

Med mere end 200.000 varenumre fordelt efter bil og model finder du nemt en ny katalysator til din bil – tast bilens registreringsnummer i søgefeltet øverst på siden, og hurtigt har du en oversigt over netop de reservedele og katalystorer, som vi har til din bil. Med levering til din privatadresse eller med afhentning i en af vores 14 landsdækkende fysiske butikker har du hurtigt din reservedel, så du kan få den skiftet.

Kvalitetsudstødning og dele til privat og erhverv

Er der kommet hul i udstødningsrøret eller forurener katalysatoren for meget? På refako.dk finder du nemt og enkelt den udstødningsreservedel, som du leder efter. Vores kunder værdsætter, at de kan nøjes med at handle autoreservedele ét sted, og det forsøger vi at efterleve ved at kvittere med et stort sortiment af kvalitetsreservedele til fornuftige priser. Vi indkøber katalysatorerne og alle de andre autodele ved de samme producenter, som leverer til bilfabrikkerne ved bilens førstegangsmontage. Det gør, at selv de professionelle automekanikere på de autoriserede autoværksteder som Peugeot, Audi og Seat har handlet reservedele hos Refako helt fra begyndelsen – i mere end 40 år.

Mangler du en katalysator eller en anden reservedel til din bil – køb direkte på refako.dk.

Katalysator til enhver bilmodel

Uanset om du kører Kia, VW eller Ford, kan Refako levere den reservedel, som du står og mangler. Skal bilen ud og køre i dag, kan du altid gøre brug af vores fysiske butikker, hvor vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Vores lager er altid fyldt med reservedele, men vil du være sikker på, at din lokale Refako-butik har din nye katalysator liggende, er du velkommen til at ringe på forhånd – find nummeret her på hjemmesiden under ”find os” i øverste venstre hjørne.

Slip for ventetid, handl online

Har du ikke mulighed for at besøge en af vores fysiske butikker inden for åbningstiderne, er du altid velkommen til at handle online. Her kan du fremsøge den relevante del ved hjælp af bilens registreringsnummer. Bestil levering til din hjemmeadresse eller vælg afhentning i butikken, så sparer du fragtomkostningerne.


Populære reservedele i denne kategori

Katalysator
Katalysator
Tillægsartikel/Yderligere info.: med add-on materiale
 
dkk 3.610,00
SE MERE


Se alle varer i denne kategori >>