Kom på rette vej
i 3 hurtige trin

1

2

3

Brændstofstyring
Additiver

Vi har et stort udvalg af forskellige additiver til glæde for dig og din motor. Hvis du indtaster dit registreringsnummer i søgefeltet her på siden, så får du vist de additiver, der passer til din bils motor.

Hos Refako har vi additiv til diesel, olie og additiv til benzin. Du kender allerede til additiver fra din tankstation, hvor du kan købe det tilsat din brændstof, for at rense dit motor og give den bedre ydeevne.

DIESEL SERVICERENS 1D+ - 200ML

LL.9925

BENZIN SERVICERENS 1B+ - 200ML

LL.9905

DIESEL ADDITIV - 500ML

LL.9535

DIESEL ADDITIV CITY - 500ML

LL.9545

DIESEL SERVICERENS 2D - 220ML

LL.9625

BENZIN ADDITIV - 500ML

LL.9508

DIESEL ADDITIV SAFE - 500ML

LL.9528

BENZIN SERVICERENS 4 - 70ML

LL.9205

BENZIN SERVICERENS 2B - 220ML

LL.9605

BENZIN ADDITIV HYBRID 500ML

LL.9520

DIESEL ADDITIV - 2L

LL.9532

BENZIN ADDITIV CITY - 500ML

LL.9515

Rensning af motoren

Der finde flere rensningsmetoder til brændstofsystemet og motoren i biler og andre køretøjer. Du kan nemt selv tilføje en rens til dit brændstof, hvilket vil forbrændes sammen.

Rensningen sker helt automatisk og forberede motorens ydevene. Denne type rengøring er velegnet til alle motorer med eller uden turbo og katalysator. Der findes ligeledes et additiv til diesel, der også renser brændstofpumpen.

Additiv til diesel

Additiv diesel sikrer, reduktion af sodemissioner ved, at injektorer og brændstofsystemet rengøres. Derudover fjerner det fugt fra systemet og opløser kulaflejringer, der resulterer i bedre og renere forbrænding. Det anbefales til motorer med partikelfilter.

Med additiver til dieselbiler reducerer man brændstofforbruget, støj og sod emissioner. Derudover reducerer man gennem bedre forbrænding aflejringer på bl.a. ventil og EGR-system.

Additiv til benzin

Et additiv til benzin giver professionel, hurtig og effektiv rensning af brændstofsystemet, som ledninger, injektorer, pumper, ventiler og karburator. En regelmæssig rens holder motoren i god stand.

Med den rette additiv til benzin forbedre du bilens motor på en lang række punkter; Bilen starter hurtigere og bedre om vinteren, den gendanner og opretholder maksimal motoreffekt, giver minimale emissioner, fremmer acceleration af motoren, sikrer længere levetid og mindre støj.

Additiver til olie

Er olieforbruget i en motor er for høj, kan det ofte hjælpe, at tilsætte additiver. Det formindsker ikke kun olieforbruget, men forbedrer også ydeevnen og giver en renere forbrænding. Mere specifikt har det en række fordele som; styrker oliefilm ved høj temperatur og kraftig belastning, gendanner kompression og olietryk, dæmper motorstøj, forhindre metal mod metal kontakt og beskytter mod korrosion, oxidation, rust og slitage.

Det er nemt at bruge additiver til olie. Læs brugsanvisningen på den enkelte falske, skulle du have nogle spørgsmål, så står vi gerne til rådighed med svar og gode råd.