Kom på rette vej
i 3 hurtige trin

1

2

3

Anhængertræk/-stiksæt
Anhængertræk/-stiksæt

At vælge det rigtige anhængertræk er ikke altid nemt. Du kan starte med, at vælge om, det skal være et fast monteret træk, eller om det skal være aftageligt. Derudover skal det selvfølgelig passe til netop din bil og pengepung. Den bedste måde, at finde det korrekte træk på, er at indtaste din nummerplade her på siden.

Så få du nemlig en oversigt over de produkter, der findes specielt til din bil.

Hvilket anhængertræk skal jeg vælge?

Det første du skal finde ud af, når du skal vælge dit anhængertræk, er hvor meget din bil må trække. Herefter kan du så vælge et træk, der kan klare den vægt. Husk på, at dit behov muligvis ændrer sig over tid, og du kan måske få brug for at trække mere i fremtiden. Det kan derfor være en god idé at købe et træk som kan klare lidt ekstra.

Tre forskellige typer

Der findes grundlæggende tre forskellige slags , som du kan vælge i mellem; faste, aftagelige og svingbare.
Det er op til dig hvilken model du ønsker at få monteret, og der er fordele og ulemper ved dem alle.

Fast anhængertræk

Med et fast anhængertræk er trækket, heraf navnet, permanent fastgjort til bilen. Dette er typisk den billigste løsning, og passer godt til dig, som ofte køre med trailer. Ulempen her er mest af æstetisk karakter, idet nogen synes, at trækket ikke er så pænt.

Aftageligt anhængertræk

Et aftageligt anhængertræk er et træk som tages af og på efter behov. Køre du sjældent eller lejlighedsvis med trailer, er dette muligvis en god løsning til dig. Der findes både manuelle og automatiske systemer indenfor aftagelige træk.

Svingbart anhængertræk

Med det svingbare anhængertræk, som typisk ses som den mest luksuriøse løsning, får du lidt fra både det faste og fra det aftagelige. Her er anhængertrækket nemlig fastmonteret, men pga. svingfunktionen, næsten usynligt, når det ikke er i brug. Det fås både som elektrisk og manuelt.

KUGLEAFDÆKNING 50MM

725.6350003

Kofangerafdækning, anhængertræk

KL.2023977

Kofangerafdækning, anhængertræk

KL.2023978

Kofangerafdækning, anhængertræk

KL.2564917

El-sæt, anhængeranordning ORIS E-Set specif. 7 p.

038-138

Anhængertræk A40V

WF.303207600001

Anhængertræk A40V

WF.303230600001

Anhængertræk KIT A40V

WF.303230900113

Anhængertræk A40V

WF.303232600001

Anhængertræk A40V

WF.303235600001

Anhængertræk A40V

WF.303266600001

Anhængertræk A40V

WF.303290600001

Hvad koster et anhængertræk?

Vi tilbyder dig altid, et billigt anhængertræk netop til din bil. Se din pris her på siden ved at indtaste din bils registreringsnummer i nummerpladesøgeren, så får du prisen vist.

Erfarne og veluddannede medarbejdere giver god rådgivning

Hos Refako har vi mange års erfaring med biler og autodele, vi har derfor den nødvendige ekspertise til, at rådgive dig om både anhængertræk regler og anhængertræk montering. Når vi forhandler autodele, så forhandler vi også vores viden. Vores viden og erfaring, gør nemlig, at vi ved, hvilke produkter der er bedst, og hvordan de skal monteres. Derfor er vores kunder både professionelle og private.

Montering af anhængertræk - Dette skal du huske når du selv monterer anhængertræk (Gør det selv)

For mange er et træk på bilen en nødvendighed. Måske kører du ofte med trailer, eller måske foregår ferien i en campingvogn. Uanset dit behov, så er det nemmere, end de fleste tror, at monterer et nyt træk.
Mange nye og moderne biler er allerede forberedt til anhængertræk montering, hvilket gør det nemt for dig. Hos Refako, kan du nemt bestille et billigt anhængertræk. Når du selv vælger at montere dit træk, så skal du blot fremstille bilen til syn for at få trækket lovliggjort.

Anhængertræk montering til campingvogn eller trailer

Hvis du ønsker, at bruge dit træk til en campingvogn eller en trailer, så skal det også tilsluttes belysning. Derfor er det vigtigt, at få det rette kapelsæt med, når du bestiller. Det sørger vi selvfølgelig også for hos Refako.

Her hos Refako Autodele har vi stort sortiment

Ud over træk tilbyder vi over 200.000 andre autodele i høj kvalitet, til de laveste priser. Hos Refako Autodele finder du en god anhængertræk pris. Uanset hvad du mangler til din bil, bus eller lastvogn, så har vi den reservedel, du står og mangler. Søg på din nummerplade, og find de reservedele, der er lavet til din bil.

Skulle vi mod forventning, ikke have den reservedel på lager, som du leder efter, så hører vi gerne fra dig.