Kom på rette vej
i 3 hurtige trin

1

2

3

Turbo
Turbo

En turbo og en turbolader bruges, for at øge din acceleration og minimere dine brændstofudgifter. En turbolader virker ved, at forcere luft ind til stempelforbrændingsmotorer. Med større lufttilførsel og større forbrændingskapacitet øges motorens effekt.

Det er meget populært, at have en turboladet motor, fordi de forbedrer brændstofforbruget og giver dig mere kraft. Derfor er den efterhånden, at finde i alle nyere biler.

Hos Refako har vi alt til din turbomotor

Hos Refako har vi den turbo og turbolader, der passer til præcist din bil. Med vores store udvalg af reservedele, kan vi tilbyde dig de fleste dele.

Når du indtaster dit registreringsnummer i vores søgemaskine, får du tilbudt de autodele, der passer til netop til din bil. Det skal være nemt for dig, at finde din turbolader hos os. Hos os finder du både ladeluftkøler, ladesystemer, olierør og meget mere, som du skal bruge til din bil.

Vedligehold og skift turboen

Turboen er en del på bilen, som mange aldrig lægger mærke til de har. Der skal over 100.000 km til før den begynder at slides. Derfor stifter de fleste først bekendtskab med en turbo, hvis den går i stykker og skal udskiftes.

Skulle uheldet være ude og du har behov for en udskiftning, så finder du hos Refako den turbo, der passer til din bil. Når du skifter din turbolader, skal du altid skifte olie, oliefilter og evt. luftfilter.

Vil du gerne vedligeholde din turbo, kan du med fordel, købe en additiv specielt til rens af turboen.

Oplever du problemer med din turbo?

Tøv ikke med at bestille din turbolader hos os. Uanset om du planlægger, at udføre dit turbo skift selv, eller på et værksted, så bestil dine turbodele allerede i dag. Du finder nemt dine reservedele hos os, således du ikke behøver, at vente længe.

Vi sender til dig hurtigst muligt, men det er også muligt for dig, at hente dine dele hos en af vores Refako afdelinger. Vi er desuden behjælpelige, hvis du har spørgsmål om vores produkter eller har brug for et godt råd til monteringen.

Vores medarbejdere er kompetente og uddannede til netop din bil og kan derfor give dig den bedste rådgivning.