Kom på rette vej
i 3 hurtige trin

1

2

3

Viskerblade/-tilbehør
Viskerblade/-tilbehør

Her kan du købe billige viskerblade til bil. Når du indtaster dit registreringsnummer, finder du ud af, hvilke reservedele Refako kan finde til dig og som passer til din bil. Vi har et stort udvalg af viskerblade og tilbehør til alle bilmærker og modeller. Du finder derfor nemt vinduesvisker netop til din bil.

Vi har ofte vejrforhold i Danmark, der kræver gode viskerblade. Sikker kørsel i regn- og snevejr kræver, at du har monteret et kvalitets viskerblad, således du altid kan have et optimalt udsyn til vejen og dine omgivelser. Derudover kan du forhindre skader på forruden med det rette vinduesvisker.

Sådan finder du billige viskerblade der passer på din bil

Begynd med at indtaste din bils registreringsnummer i nummerpladesøgeren. Når du gør dette, viser vores webshop dig alle de viskerblade, som der passer til netop din bil. På den måde får du kun viskerblade, der er kompatibel med netop din bilmodel.

Hvornår er det tid til at udskifte vinduesvisker?

Et viskerblad skal skiftes et par gange om året, Da det bliver brugt rigtig ofte. Selv hvis din bil står stille i længere tid, skal de skiftes, fordi deres kvalitet forringes ved ikke at blive brugt.

Desuden påvirker solens stråler din bils viskerblade ved, at udtørre gummiet. Det er tid til en udskiftning når du oplever, at ruden ikke bliver ren eller, hvis viskeren efterlader våde striber i regnvejr. Vil du gerne have, at viskerne skal holde længere, er det en fordel med regelmæssig rengøring.

På den måde fjerner du skidt og sand, der kan slide på og ødelægge gummiet på dine viskerblade.

Montering af viskere

Det er nemt for dig selv at skifte og montere et nyt blad. Ofte tager det ikke mere end 2 minutter, før du igen har en ren og udsigtsklar rude. På viskerpakkerne står der en instruktion, der passer til den enkelte visker.

Hos Refako får du billige viskere i høj kvalitet, hvor du sikrer dig længere holdbarhed på dine blade. Hos Refako er vi erfarne og har stor viden inden for viskerblads montering.

Vi har udført test, hvor vi er sikre på at kunne tilbyde dig de bedste på markedet.

Tilbehør til dine blade

Hos Refako Autodele har vi det tilbehør, du skal bruge til rene bilvinduer. Ud over viskerblade finder du hos os også viskergummi, viskemotorer, vandpumper og relæer. For at finde det korrekte tilbehør til din bil, så brug dit registreringsnummer i vores søgefelt, således, du får det tilbehør, der er lavet specielt til dit bilmærke og model.

Har du spørgsmål, står vores kompetente og dygtige medarbejdere til din rådighed.