RENAULT

Nummerpladesøgning

Indtast nummerplade, find dele til din bil.
Har du ikke en nummerplade?
Find din bil her
Klar på 30 min. Shop lokalt. Ved køb over 200 kr. ClickCollect & butikker 15 Frifragt

Renault reservedele så du er klar til dit næste eventyr

Renault er bilproducenten, der har en bil til enhver lejlighed - og hertil er det sikkert, at enhver model er bygget til eventyr, også dem, der er familievenlige.

Hos Refako ønsker vi at efterleve det fundament, som Renault beror sig på - og derfor sælger vi reservedele til enhver lejlighed, der sikrer dig, at du fortsat kan drage på eventyr i din bil i mange år endnu.

Et bilmærke med sin helt egen identitet

Renault er en forkortelse af “Régie Nationale Des Usines Renault” og er en af de mest velkendte bilmærker i Europa. Det er en fransk bilproducent, der er kontrolleret af den franske regering, og som er en af landets største bilproducenter samt eksportør af motorkøretøjer.

Det er et bilmærke, der, trods sit partnerskab med den japanske bilproducent Nissan, har sin helt egen særskilte identitet. Bilmærket blev etableret tilbage i 1899 og har siden dengang produceret eventyrlystne biler til familier verden over.

Nogle af de mest kendte modeller herunder er for eksempel den innovative bybil Renault Clio og den raffinerede Renault Megane.

Renault har altså bygget motorkøretøjer i mere end 120 år, hvorfor de har kunne kreere en arv af opfindelser, innovation og en konkurrenceånd, der gør, at de kan levere biler med høj ydeevne til os alle.

Som alle andre biler, er det dog også vigtigt, at en Renault vedligeholdes, så du kan få glæde af den i så lang tid som muligt - og det kan du sørge for ved at købe de helt rigtige reservedele.

Pas på din Renault med kvalitetsdele fra Refako

Refako har et bredt sortiment af billige Renault reservedele, så du kan med garanti finde det, du står og mangler hos os. Vi har alt fra servicedele, motordele, bremsedele til karosseridele, der alle er af højeste kvalitet.

Så, hvis du står og mangler Renault Megane reservedele, bremseklodser til din Renault 4, luftfilter til din Renault 5, nye bremseskiver til din Renault Scenic eller nye viskerblade til din Renault Twingo, så er du landet det helt rigtige sted.

Hvad end du står og mangler, så kan du med garanti finde de helt rigtige Renault reservedele her os. Hvis du skulle få brug for råd og vejledning, er du samtidig altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med vores mange års erfaring og solide faglighed. På den måde kan vi sikre os, at din Renault er klar til mange, mange eventyr endnu.