Bremsedele

Er det blevet tid til at udskifte de slidte bremser på traileren? Hos Refako finder du et bredt udvalg af forskellige typer trailer bremser. Se udvalget herunder og find et sæt bremser, som passer til lige netop din trailermodel.

Køb trailer bremser her på siden

Hvis din trailer vejer mere end 750 kg, er det lovpligtigt at montere bremser, så den er i stand til at bremse, når køretøjet sænker farten. Derudover sørger bremsen for, at traileren ikke flytter sig, når den kobles fra køretøjet.

Set ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv er det vigtigt at tjekke og vedligeholde dine trailer bremser, da de slides over tid og bør udskiftes med et sæt nye trailer bremser.

Hos Refako forhandler vi udelukkende reservedele til trailer af høj kvalitet - herunder bremser til trailer. Har du brug for hjælp til valg af trailer bremser, er du altid velkommen til at kontakte os over telefon eller ved at møde op i en af vores fysiske butikker.

Spørg vores professionelle medarbejdere til råds

Er der noget, du ikke kan finde? Så står vores kompetente medarbejdere altid til rådighed. Refako har solgt reservedele og performance parts til danskerne i mere end 50 år.

Vi har mere end 200.000 varenumre på lager, så uanset om du skal reparere, renovere eller style dit køretøj, ligger vi inde med det du mangler.

Selvom vi kører med konkurrencedygtige priser, afspejler det langt fra reservedelenes kvalitet. Vi får vores autodele fra samme producenter som bilfabrikkerne. Dette er også en af årsagerne til, at professionelle mekanikere har brugt os lige siden tidernes morgen.