Lygter

Er den ene lygte sprunget eller ødelagt? Bliv set på vejene med et sæt nye trailerlygter fra Refako. Herunder har vi samlet hele udvalget af trailerlygter, som selvfølgelig er i samme høje kvalitet som alle andre autodele, vi forhandler.

Find dine nye trailer lygter hos Refako

Hvis du er på udkig efter nye lygter til din trailer, er du havnet det rette sted. Her på siden forhandler vi nemlig et bredt udvalg af reservedele til trailer, herunder nye trailerlygter.

Vi har både baglygter, stoplygter og blinklygter, som alle er et krav, når du kører rundt med trailer. Det er også vigtigt, at nummerpladelyset virker, så nummerpladen er synlig under hele kørslen og kan ses af andre bilister. Du finder selvfølgelig også pærer, hvis du har behov for en udskiftning.

Husk at du altid kan henvende dig til os, hvis du er i tvivl om, hvilke lygter eller ledningssæt du skal bruge til din trailer. Vi giver altid et godt råd med på vejen, hvis du mangler tips til montering af dit nye trailerlygtesæt.

Hurtig levering eller click & collect

Køb trailer lygter her på siden og få dem leveret på kort tid. Så længe du bestiller dine varer inden kl. 17 på hverdage, bestræber vi os på at sende dem afsted hurtigst muligt, så du trygt kan køre videre på vejene med din trailer.

Du kan også handle reservedele med click & collect. Så snart du har lagt din ordre, pakker vi dine varer, så de er klar til afhentning efter blot 30 minutter. Dette er en fordel, hvis du bor i nærheden af en Refako afdeling.