Log ind Søg vare Person/varevogne Trailere El og lygter Universal
Skift til
Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Lyddæmper

Det bedste ved at køre ud af landevejen er friheden, men også stilheden. Det er noget bilelskere nyder - at kunne slappe af, stresse af og komme ned i gear, hver gang bilen går op i gear. Men oplevelsen bliver knap så befriende og afstressende, hvis bilen larmer f.eks. fra udstødningen. Som ethvert andet problem på en bil findes der selvfølgelig en løsning - en ny lyddæmper til bilen.

Refako tilbyder et stort udvalg af lyddæmpere til biler. Vi er din helt ideelle online butik, når du skal købe billige reservedele til din egen bil eller til dine kunders biler. Afhængig af dine behov kan du hos os finde både forreste, midterste og bagerste lyddæmpere til din bil.

Effektiv lyddæmper til udstødningen

Larmer din bil og overvejer du at få monteret en lyddæmper til udstødningen? Et typisk spørgsmål vi og mange mekanikere ofte får, er: Hvordan virker en lyddæmper til bil ? En effektiv lyddæmper til udstødningen er med til at reducere den generende lyd fra forbrændingen og udstødningen af udstødningsgasser. Har du allerede en lyddæmper på bilen, og begynder lyden fra udstødningen at blive højere, bør du få undersøgt din lyddæmper. Den kan være rustet til og bør derfor skiftes ud for at bringe lydgenerne ned igen.

Hos Refako kan du købe reservedele som lyddæmpere til udstødningen til gode priser. Fordelen ved at købe dine reservedele online er, at du let kan søge efter reservedele, som passer til den pågældende bil. Når du har bestilt, leverer vi hurtigt - lige til døren! Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af reservedele.


Populære reservedele i denne kategori

Forreste lyddæmper
Forreste lyddæmper
 
dkk 530,00
SE MERE
Midterste lyddæmper
Midterste lyddæmper
 
dkk 260,00
SE MERE
Bagerste lyddæmper
Bagerste lyddæmper
 
dkk 1.041,25
SE MERE
Midterste, lyddæmper, universal
Midterste, lyddæmper, universal
Indgangs-Ø [mm]: 66 mm
Udgangs-Ø [mm]: 90,5 mm
Motorydelse på [hk]: 90 hk
Til motorydelse [hk]: 160 hk
Motorydelse på [kW]: 66 kW
Til motorydelse [kW]: 118 kW
Højde [mm]: 190 mm
Bredde [mm]: 300 mm
Længde [mm]: 820 mm
Nettovægt [kg]: 14,2 kg
 
dkk 1.956,25
SE MERE


Se alle varer i denne kategori >>