Lygtesæt

Står du med en ødelagt trailer baglygte, og er på udkig efter en ny? Med et nyt trailer baglygte sæt fra Refako får du fuldt funktionelt dagslys, så de andre bilister nemt kan spotte dig, når du kommer kørende. Se udvalget af baglygter til traileren herunder.

Her finder du udvalget af trailer baglygter

Baglygterne er en uundværlig sikkerhedsmæssig del af traileren, og derfor er det vigtigt, at de altid er intakte. Heldigvis er det ikke svært at skifte dem selv, og med nye komplette baglygter til traileren er du klar til at køre videre. Vores trailer baglygter kommer i forskellige mærker, men fælles for dem alle er den høje kvalitet, som går igen i hele vores sortiment af reservedele til trailer.

Køb dine trailer baglygter i dag inden kl. 17 og få dem leveret inden for få dage. Du er også velkommen til at afhente dine nye lygter personligt, hvis du bor i nærheden af en af vores afdelinger.

Trailer reservedele af høj kvalitet

Hos Refako finder du udelukkende nye reservedele af høj kvalitet. Vi har serviceret utallige bilglade danskere gennem mere end 50 år, og varesortimentet vokser kun år for år. Uanset om du mangler nye reservedele til traileren, bilen, campingvognen, bussen eller varevognen, finder du det hele her.

Vi ønsker ikke at gå på kompromis med hverken autodele eller pris, og dette er én af grundene til, at vores kunder foretrækker at sætte deres fod i en af vores mange afdelinger.

Har du spørgsmål til valg af reservedele til traileren, er du altid velkommen til at spørge vores servicemindede personale.