Log ind Søg vare Person/varevogne Camping/trailer El og lygter Diverse Lastbiler Busser Anhænger

Find Viskerblade/-tilbehør til din bil

Kom på rette vej
i 3 hurtige trin


Andre dele i rundt om bilen

• Lygter
• Spejle
• Pærer


Køb billige viskerblade til DIN bil

Indtast dit registreringsnummer, og find ud af, hvad Refako kan gøre for dig og din bil. Vi har et stort udvalg af viskerblade og tilbehør til alle bilmærker og modeller. Du finder derfor nemt vinduesvisker netop til din bil.

Vi har ofte vejrforhold i Danmark, der kræver gode viskerblade. Sikker kørsel i regn- og snevejr kræver, at du har monteret et kvalitets viskerblad, således du altid kan have et optimalt udsyn til vejen og dine omgivelser. Derudover kan du forhindre skader på forruden med det rette vinduesvisker.

Hvornår er det tid til at udskifte vinduesvisker?

Fordi et viskerblad bliver brugt rigtigt meget, skal de ofte skiftes et par gange om året. Selv hvis din bil står stille i længere tid, skal de skiftes, fordi deres kvalitet forringes ved ikke at blive brugt.

Desuden påvirker solens stråler ved, at udtørre gummiet. Det er tid til en udskiftning når du oplever, at ruden ikke bliver ren eller, hvis viskeren efterlader våde striber i regnvejr. Vil du gerne have, at viskerne skal holde længere, er det en fordel med regelmæssig rengøring.

På den måde fjerner du skidt og sand, der kan slide på og ødelægge gummien.

Tilbehør til dine blade

Hos Refako har vi det tilbehør, du skal bruge til rene bilvinduer. Ud over viskere finder du hos os også viskergummi, viskemotorer, vandpumper og relæer. For at finde det korrekte tilbehør til din bil, så brug dit registreringsnummer i vores søgefelt, således, du får det tilbehør, der er lavet specielt til dit bilmærke og model.

Har du spørgsmål, står vores kompetente og dygtige medarbejdere til din rådighed.

Montering af viskere

Det er nemt for dig selv at skifte og montere et nyt blad. Ofte tager det ikke mere end 2 minutter, før du igen har en ren og udsigtsklar rude. På viskerpakkerne står der en instruktion, der passer til den enkelte visker.

Hos Refako får du billige viskere i høj kvalitet, hvor du sikrer dig længere holdbarhed på dine blade. Hos Refako er vi erfarne og har stor viden inden for viskerblads montering.

Vi har udført test, hvor vi er sikre på at kunne tilbyde dig de bedste på markedet.


Se alle varer i denne kategori >>