Spejle

En bil har som bekandt to sidespejle og oftest et bakspejl. De er monteret, så du nemt kan orienterer dig i trafikken. Har dit spejl fået en skade, og leder du efter et sidespejl til biler og andre køretøjer, så har Rafako et stort udvalg til dig.

Du kan nemt finde det spejl, der passer til din bil, ved at indtaste registreringsnummeret i ovenstående søgefelt. Derefter vil du udelukkende få vist produkter, der passer til din bil. Vi har selvfølgelig ikke kun sidespejl til bil. Vi har også et stort udvalg af bakspejle.

Spejlglas, udvendig spejl

KL.95241062

Spejlglas, udvendig spejl

KL.00321062

Spejlglas, udvendig spejl
Restsalg

KL.05571062

Spejlglas, udvendig spejl

KL.20241062

Sidespejl

KL.20971034

Spejlglas, udvendig spejl

KL.20971062

Sidespejl

KL.25831041

Spejlglas, udvendig spejl

KL.35471065

Spejlglas, udvendig spejl

KL.35471070

Spejlglas, udvendig spejl

KL.35471074

Spejlglas, udvendig spejl

KL.50631062

Sidespejl

KL.60631042

Ups!

Beklager. Nogle varer er ikke tilgængelige i det ønskede antal.

OK

Refako har dine sidespejle og tilbehør

Et sidespejl består af spejlglas, hus og en støtte, der bruges til at fastgøre spejlet til bilen. Hos Refako er det muligt at købe alle delene individuelt, men selvfølgelig også samlet. Der findes mange forskellige typer af sidespejle til biler, hvor det kan være praktisk med sidespejle med varme til de kolde vintermorgener.

Derudover kan et bakspejl med nedblænding være gavnligt til natkørsel.

Bakspejl med nedblænding

Oplever du nogen gange, at du bliver blændet af bagfra-kørendes lys i dit bakspejl? Så kan du få glæde af bakspejl med automatisk nedblænding. Bakspejlet vil automatisk blænde ned, når der kommer et stærkt lys bagfra, således du beholder et godt udsyn til vejen.

Det er selvfølgelig også muligt at få manual nedblænding, hvis du gerne vil beholde kontrollen.

Reparation af bakspejl og sidespejl til bil

En af de mest udsatte dele på en bil er et sidespejl. Det kan nemt rammes af andre trafikanter, eller du glemmer måske at påregne de ekstra 15 cm. når du køre igennem noget snævert.

Det kan efterhånden være ret besværligt, at udskifte et sidespejl til bil, da der ofte er både el og varme, der skal til- og frakobles. I de nyere biler er der tilmed en lille motor, der sørger for, at spejlet klappes ind, når du stopper bilen.

Uanset om du har evnerne til selv af udbedre skaderne på dine spejle, eller om du skal forbi et værksted, så bestil dine nye sidespejle eller spejledele hos os. På den måde sikrer du dig en bedre økonomisk reparation.